Убиецът на Карамански с разтърсващо признание! Пандизчии споделиха шокиращи неща за него
Споделете статията с вашите приятелите в социалните групи.

Нека заедно припомним за нашата славна и велика Родина !

„Не трябваше да го убивам“, това признава след почти 20 години Стефан Въжарски, килърът на един от знаковите босове на родния ъндърграунд Иво Карамански. В момента той излежава наказанието си в софийския затвор и е все още на строг режим. Източници на БЛИЦ, които в момента също са зад решетките, твърдят, че Въжарски се държал с всички подозрително и предпочитал да не общува с никого.

„Държи се настрана от всички, взима медикаменти за изчистване на токсини, лежа по лечебници и има параноя, че е предозиран с медикаменти. Не говори с никого. Смята, че някой може да го убие в затвора. Няколко пъти прави опит да наклевети следовател от Националната следствена служба, че е дал пари да го убият. Отказва всякакви свиждания. Преди време една от дъщерите на Карамански поиска да се срещне с него, но той отказа“, разкрива източникът на БЛИЦ.
Справка в търговския регистър показва, че днес от някогашната империя на Карамански не е останало нищо. Фирмите, които бяха наследени от вдовицата Галина Лукановска, вече са ликвидирани. Знаковата „Корона инс“ е закрита през 2001 г., а другата – „Корона И. Г.“ преминава в ръцете на известния ром от Видин Мирослав Ценов, който е сред бушоните на дедесарската мафия и върти десетки „кухи“ фирми. Няколко години след прехвърлянето на собствеността и тази фирма е закрита.
Източник: БЛИЦ

РЕКЛАМА

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉


Споделете статията с вашите приятелите в социалните групи.

Нека заедно припомним за нашата славна и велика Родина !
- Advertisement -

ОЩЕ СПОМЕНИ

ПОСЛЕДНО