На 11 септември през 2020г.откриват в домът и мъртва богата наследница – майка на две деца
Споделете статията с вашите приятелите в социалните групи.

Нека заедно припомним за нашата славна и велика Родина !

Безжизненото тяло на 21-годишната майка Красимира Куковска бе открито на 11 септември през 2020г. в дома й в село Бегово. Първоначалната версия, по която работеха разследващите, бе самоубийство. Няколко дни по-късно обаче 20-годишният й съпруг Любомир бе задържан за 72 часа и направи пълни самопризнания. Според неговата версия, той отишъл в дома на Красимира на 11 септември, влязъл при нея, ала двамата се скарали.

Младата жена започнала да го гони, казвала, че иска да я остави намира, но той я е заплашил, че ще я гръмне. Красимира го провокирала и му казала: „Хайде, направи го, не можеш“. Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му, той е натиснал, без да иска, спусъка и не е имал намерение да я убива.
Красимира остави невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета. Тя е имала богато наследство от баща си, който бил мощен арендатор с над 2000 дка земя, но той и майката починали.

Съдебномедицинската експертиза обаче закова Любомир.„Резултатите от експертизата напълно опровергават версията, която той представи пред съда, а именно, че с жертвата са се сборичкали и тогава случайно е произвел изстрели. Любомир вече е с ново обвинение – за умишлено убийство. Случаят вече е в компетенциите на Окръжната прокуратура“, каза за „Марица“ на 24 ноември зам. окръжният прокурор Галина Андреева-Минчева.
РЕКЛАМА

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉


Споделете статията с вашите приятелите в социалните групи.

Нека заедно припомним за нашата славна и велика Родина !
- Advertisement -

ОЩЕ СПОМЕНИ

ПОСЛЕДНО