Българка е в топ 10 на най-издирваните лица,ФБР обяви награда от 100 000 долара за информация
Споделете статията с вашите приятелите в социалните групи.

Нека заедно припомним за нашата славна и велика Родина !


Българката Ружа Игнатова, позната също като криптокралица, бе включена в списъка на ФБР за10-те най-издирвани бегълци. От бюрото обещават 100 000 долара награда за информация, която доведе до ареста на българката.

Игнатова е търсена по обвинения в заговор за извършване на пране на пари, заговор за извършване на измама с ценни книжа и измама с ценни книжа.
В прессъобщение на ФБРсе посочва, че Игнатова се издирва за нейното предполагаемо участие в широкомащабна измамна схема. Тя е обвинена в това, че заедно с други е измамила инвеститори от цял свят. 

Игнатова е основателна компанията OneCoin Ltd., която предлага на пазара едноименна криптовалута.Валутата обаче не отговаря на изискванията за криптовалутите, а цената ѝ не се определя на пазарен принцип, а от самата компания.
Твърди се, че Ружа  Игнатова  е привличала „инвеститори“ в създадената от нея криптовалута. Смята се, че Игнатова е спечелила с измама милиарди долари.

Обвиненията към Игнатова бяха повдигнати през 2018 г.
Смята се, че Игнатова пътува с въоръжена охрана и/или сътрудници. Тя може да е имала пластична операция или да е променила външния си вид по друг начин, посочва ФБР.  Ако имате информация за Игнатова, можете да се свържете американското посолство в София.

РЕКЛАМА

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉


Споделете статията с вашите приятелите в социалните групи.

Нека заедно припомним за нашата славна и велика Родина !
- Advertisement -

ОЩЕ СПОМЕНИ

ПОСЛЕДНО